Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια στην χώρα



Ο άδικος τραγικό θάνατος του 25χρονου στον  Φιλοπάππου δείχνει ότι φεύγοντας ο Τόσκας δεν αλλάζει τίποτα απολύτως.

Εάν δεν αλλάξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που την εκμεταλλεύεται το έγκλημα για να κάνει ότι θέλει σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Σίγουρα ο θάνατος του 25χρονου δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί από αλλοδαπούς κακοποιούς, που έχουν αμοληθεί στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ανεξέλεγκτοι, αχαρτογράφητοι με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Οι καταγγελίες για κλοπές, ληστείες, βιασμούς είναι καθημερινές, και η αστυνομία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο κακό που έχει δημιουργήσει η ανικανότητα και η ανοχή που έχει δείξει στο έγκλημα η κυβέρνηση Τσίπρα.

Η ακροαριστερά που κυβερνά δυστυχώς την χώρα μας, ακολουθεί τα παραδείγματα των ακροαριστερών καθεστώτων σε υποανάπτυκτες χώρες, εκεί που το έγκλημα ανθεί και η αστυνομία λειτουργεί μόνο κατά την εντολή των πολιτικών της προϊσταμένων και στοχευμένα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία.

Τα ακροαριστερά καθεστώτα και η αριστερά γενικότερα είναι της νοοτροπίας, ότι οι πολίτες είναι υπηρέτες του κράτους άρα αναλώσιμοι και όχι το κράτος υπηρέτης του πολίτη.

Έχουν παραδώσει τους πολίτες ανυπεράσπιστους στο έγκλημα, παράδειγμα ο νόμος έγκλημα του Παρασκευόπουλου, που συντηρεί προκλητικά ο Κοντονής με αποκλειστικό σκοπό να ικανοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους συντρόφους τρομοκράτες της 17Ν, και μαζί με αυτούς συντομεύει την θητεία στην φυλακή σκληρών κακοποιών, με αποτέλεσμα να βγαίνουν ανεξέλεγκτοι και επικίνδυνοι έξω στην κοινωνία διαπράττοντας σκληρότερα εγκλήματα.

Αυτά πρέπει να τελειώσουν, να αυστηροποιηθούν οι νόμοι, να ξανά λειτουργήσουν φυλακές υψίστης ασφαλείας και τα κελιά τύπου Γ, η αστυνομία να αστυνομεύει και να παρεμβαίνει ακόμα και μέσα στα πανεπιστήμια που έχουν γίνει γκέτο κακοποιών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ. 

Να καταλάβουν οι κακοποιοί ότι στην Ελλάδα το έγκλημα τιμωρείται και ο κακοποιός περνάει τα χρόνια που δικάζεται στην φυλακή, δεν μπαίνει για ολιγοήμερες διακοπές με κανένα σωφρονισμό.

Η τάξη και η ασφάλεια είναι από τα κύρια ζητήματα που θα πρέπει να δώσει βάρος η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα πρέπει να γίνουν βαθιές τομές, και να αλλάξουν πολλά που αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδωσαν το θάρρος σε κακοποιούς κάθε είδους να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ατιμώρητοι.

Τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν θα πρέπει να έχουν υπευθυνότητα, ευθύνη προς την κοινωνία και φυσικά μεγάλη αυστηρότητα σε κάθε είδους εγκλήματος για να γίνει ασφαλέστερη η καθημερινότητα των Ελλήνων.

Η Ελλάδα πρέπει να ξαναγίνει ασφαλής τόπος.


Κ.Β.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου