Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Το θεωρεί περίεργο ο Βούτσης που ασχολούμαστε με τους νεκρούς και όχι με το πανηγύρι 21 Αυγούστου



Δεν φτάνει που είναι ανίκανοι και προκλητικοί, έχουν και την κασέτα της προπαγάνδας ξεστομίζοντας την αισχρά ώστε να εξοργίζουν περισσότερο τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων.

Μετά τα πρώτα νούμερα του τσίρκου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμφανίστηκε και το νούμερο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, για να μας πει ότι πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία βέβαια, αλλά συνεχίζεται, και όλοι θα κριθούμε από το πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε για την Ελλάδα μετά την κρίση.

Με λίγα λόγια μας είπε ότι απορεί που ασχολούμαστε ακόμα με τους νεκρούς, ενώ  πλησιάζει το πανηγύρι που πήγε να στήσει η κυβέρνηση για να κάνει την  επιτυχημένη και τους έχουν κόψει το γλέντι 

«Υπάρχει μια εμμονή σε μια ατζέντα που δεν συμπεριλαμβάνει το μεγάλο κάδρο όπως την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, ποινικές διαδικασίες σε εξέλιξη, αλλά κι αλλά θέματα που είναι στην πραγματική ατζέντα της πραγματικής ζωής όπως η μείωση της ανεργίας» είπε χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Βασική προτεραιότητα για τον Νίκο Βούτση του επόμενου διαστήματος είναι η έξοδος της χώρας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις στις 21 Αυγούστου, εν μέσω μίας ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης σε γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Ιταλία. Δηλαδή κυρίες και κύριοι ο Βούτσης απορεί, γιατί ασχολούμαστε ακόμα με τους νεκρούς και όχι με το στημένο πανηγύρι της δήθεν επιτυχίας της άθλιας και καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Το γεγονός ότι βγαίνουμε με ασφάλεια από αυτήν τη μνημονιακή μέγγενη, μέσα σε αυτό το άκρως δυσμενές οικονομικό περιβάλλον ένθεν & ένθεν της χώρας, είναι ένα θετικό μήνυμα που σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα αυξημένο ρεύμα του τουρισμού, αποτελεί το βασικό και μεγάλο κάδρο των πολιτικών εξελίξεων» είπε ο Νίκος Βούτσης και δεν συνεχίζουμε σε ότι άλλο είπε γιατί δεν έχει νόημα ότι και λένε κοροϊδεύουν, εξαπατούν και προκαλούν τους Έλληνες οι ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου