Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

5.7.2015 Μπέτυ Μπαζιάνα μέσα στο κλάμα της ξέφυγε : « Ο Σύριζα κέρδισε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία»



«Τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή -ναι, κυριολεκτώ» είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην συνέντευξη της και προκάλεσε περισσότερο τον Ελληνικό λαό.

Είπε επίσης προκαλώντας περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ «κέρδισε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία», αυτό ονειρεύονται τα ακροαριστερά καθεστώτα «Τι να την κάνεις την κυβέρνηση όταν δεν έχεις την εξουσία να την κρατήσεις για πάντα», αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός για την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Φαίνεται ότι κανένας δεν είχε εξηγήσει στην κ. Μπαζιάνα ότι τα καθεστώτα στην Ελλάδα έχουν τελειώσει και η εξουσία ανήκει στο λαό, με βάση το Σύνταγμα. Όχι σε Κόμματα ή ιδιώτες. Όποιος θέλει την εξουσία, κάνει πραξικόπημα όπως πήραν την εξουσία τα ακροαριστερά καθεστώτα στον πλανήτη.

Σε κάθε επέτειο του δημοψηφίσματος, η Μπέτυ Μπαζιάνα δήθεν κλαίει, ενώ όλη η Ελλάδα κλαίει καθημερινά 3μιση χρόνια, με τέτοια κυβέρνηση Τσίρκο. Κλαίμε κυρία Μπέτυ γιατί πληρώνουμε τους φόρους που μας φόρτωσε η ανικανότητα σας και εσείς περνάτε καλά εις βάρος μας.

Με λίγα λόγια γιατί δεν αξίζει να αναφερθούμε αναλυτικά στα όσα είπε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα θα την θυμόμαστε κάθε 5 Ιουλίου και για τα όσα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας σε βάρος της χώρας και για τα όσα είπε η ίδια προκαλώντας περισσότερο τους Έλληνες γιατί η συνέντευξη ήταν και βαθιά προσβλητική για όλους τους Έλληνες τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου