Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Αυτός είναι ο 32χρονος που έκλεβε σχολικά κτίρια




Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ημεδαπού που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ιωνίας για κλοπές από Σχολικά κτίρια.

Ειδικότερα :

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 11-6-2018 στον Βύρωνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατ' εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από Σχολικά κτίρια, ταυτοποίησαν τον δράστη και αποκάλυψαν την εγκληματική του δραστηριότητα.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 32χρονος εισέρχονταν πρωινές ώρες σε Σχολικά κτίρια, κατευθύνονταν στα γραφεία των καθηγητών και εκμεταλλευόμενος την απουσία τους, αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, tablets , τσάντες και διάφορα άλλα αντικείμενα των διδασκόντων. Επιπλέον μετέβαινε σε φροντιστήρια, γυμναστήρια, κολυμβητήρια και διάφορα καταστήματα και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων, αφαιρούσε αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκαέξι (16) περιπτώσεις κλοπών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εκ των οποίων δεκατρείς (13) από Σχολικά κτίρια, μία (1) από φροντιστήριο, μία (1) από κολυμβητήριο και μία (1) από κατάστημα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΜΑΡΤΖΕΛΟ Ιωάννη του Ζήση και της Ιουστίνης, γεννηθέντα στις 11-8-1986 στο Ίλιον



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2791550 του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου