Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Προκαλεί ψυχρά και πάλι τους Έλληνες ο Κοτζιάς : Οι υπερπατριώτες είναι προσκυνημένοι



Είναι ένας ακροαριστερός, αμετανόητος, επικίνδυνος και ακατάλληλος να χειρίζεται, τα διεθνή θέματα και αντί να διορθώνει τα λάθη του προκαλεί τους Έλληνες πολίτες.

Τήν ώρα που κρυφά διαπραγματεύεται και με την Αλβανία για να ξεπουλήσει και εκεί κομμάτια της βόρειας Ελλάδας, ο Νίκος Κοτζιάς καλεί από την "εφημερίδα των συντακτών" όσους διαφωνούν με τη συμφωνία για το Σκοπιανό να την μελετήσουν καλύτερα.

Ο Κοτζιάς αντί να ντρέπεται για τα όσα έχει κάνει και να ετοιμάζεται μόλις ξεκουμπηστεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις ποινικές του ευθύνες, κατηγορεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση και της Ελλάδας και των Σκοπίων πως έχουν προσκολληθεί στο χθες και σε πολλά θέματα επιλέγουν την αδράνεια, ενώ και στις δύο χώρες χρησιμοποιούν από κοινού τη ρητορική του μίσους, καλλιεργώντας το πολιτικό μίσος τόσο στο εσωτερικό όσο και στις διακρατικές σχέσεις.

«Αυτοί που παριστάνουν τους υπερπατριώτες είναι στην πραγματικότητα προσκυνημένοι» είπε προκλητικά ο αμετανόητος, επικίνδυνος και ακατάλληλος υπουργός εξωτερικών. 

Είναι λίγοι οι μήνες του στο υπουργείο και σίγουρα μετά θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη για όλες τις πράξεις εναντίον της κυριαρχίας της Ελλάδας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου