Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ορίστε το ξεπούλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ : Ζάεφ: Η Ελλάδα μας αναγνωρίζει – Έχουμε «μακεδονικό» έθνος και «μακεδονική» γλώσσα



Ικανοποιημένος με τη συμφωνία στην οποία πιστεύει πολύ γιατί του χάρισε τα πάντα ο Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Κανάλι 5.

Ο  Ζάεφ είπε πεντακάθαρα στη  συνέντευξη: «με τη συμφωνία έχουμε επιτέλους μια χώρα που θα αναγνωρίζεται από όλους, από ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε επιτέλους μια χώρα όπου ζει ένα αναγνωρισμένο “μακεδονικό” έθνος με μια αναγνωρισμένη “μακεδονική” γλώσσα».

Η απόδειξη του ξεπουλήματος των ΣΥΡΖΑΝΕΛ είναι αυτό που είπε γεμάτος χαρά ο Ζάεφ : Έχουμε «μακεδονικό» έθνος και «μακεδονική» γλώσσα

«Επιτέλους μπορούμε να βγούμε στην επιφάνεια και να είμαστε μια φυσιολογική χώρα, οι πολίτες μπορούν να ελπίζουν για τις προοπτικές εδώ στη “Μακεδονία”, μπορούμε να παρέχουμε ένα μέλλον στα παιδιά μας και στα παιδιά των μελλοντικών γενεών. Πιστεύω σ’ αυτή τη συμφωνία, γνωρίζω ότι δεν είναι και τόσο εύκολο, πονά και αγγίζει την ψυχή γιατί θα έχουμε συνταγματική αλλαγή του ονόματος και μου είναι ξεκάθαρο αυτό, αλλά σε τελική ανάλυση είναι γεγονός ότι εμείς είμαστε το βόρειο τμήμα της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας», είπε μέσα σε άλλα στην συνέντευξη του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου