Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αμετανόητος αρνείται να παραδεχτεί το λάθος του και κατηγορεί άλλους γιατί του φεύγουν τα στελέχη του



Ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή αντί να παραδεχτεί το λάθος που συνήργησε με τον κόμμα του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, τραβάει το σκοινί και κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ.

Οι παραιτήσεις στο κόμμα των ΑΝΕΛ είναι εκατοντάδες από την ημέρα που συνέργησαν στην προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος σε πανικό πετάει λάσπη αποφεύγοντας τις ευθύνες του, με αποτέλεσμα να μην πείθει ούτε τα κομματικά στελέχη ούτε την κοινωνία που αποδοκιμάζει τους βουλευτές του κ. Καμμένου.

Αμετανόητος πήγε ένα βήμα παραπάνω υποστήριζοντας σε συνέντευξη τύπου πως οι προπηλακισμοί εναντίον των στελεχών του υποκινούνται από την ΝΔ, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο εξαγοράς βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ. Μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα. Παράλληλα, ανέφερε ότι αν και όταν έρθει η συμφωνία στην Ελληνική Βουλή θα ζητήσει την κύρωσή της με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Πρόσθεσε ωστόσο ότι οι δικοί του βουλευτές θα καταψηφίσουν.

Με λίγα λόγια ο Πάνος Καμμένος που είχε κάνει σημαία θα σκίσω τα μνημόνια και δεν πουλάω την Μακεδονία, καταπάτησε τα όσα πρέσβευε το κόμμα του και αντί να προβληματιστεί που προπηλακίζονται τα στελέχη του με δικιά του ευθύνη ρίχνει την αγανάκτηση των πολιτών σε μεθοδεύσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Είπε μάλιστα ο Καμμένος ότι :  «δέχθηκα μια κόπια ενός λογαριασμού που δημοσίευσε όλα τα προσωπικά στοιχεία των βουλευτών των ΑΝΕΛ προκειμένου να ξεκινήσει ένα πογκρόμ εναντίον τους οργανωμένο από την ΝΔ. Υπήρξαν τηλεφωνικές απειλές ακόμα και από τα σταθερά τηλέφωνα στις οικείες τους προκειμένου να υποχωρήσουν ή να τους υποχρεώσουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Στόχος τους είναι ο εκφοβισμός και η δημιουργία κλίματος για να φυλλορροήσουν οι ΑΝΕΛ. Στα Χανιά στήθηκε ένα σόου με επικεφαλής πρώην κρατούμενο για ανθρωποκτονία» και πρόσθεσε «οι ΑΝΕΛ δεν φυλλοροούν. Τα ίδια έλεγαν και το 2012 και το 2015 και διαψεύστηκαν. Αυτού του είδους η προπαγάνδα δεν θα γίνει αποδεκτή. Ζητάμε την επέμβαση της Δικαιοσύνης και παραδίδουμε στον εισαγγελέα τα κινητά μας τηλέφωνα για να διαπιστωθεί το ποιος προσπαθεί να καταλύσει το πολίτευμα».

Μες τέτοιες συνεντεύξεις εξοργίζει περισσότερο την κοινωνία και του Μακεδόνες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου