Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Αμετανόητος και μέσα στο ψέμα ο Τόσκας επιμένει να κοροϊδεύει και να μιλάει για αστυνόμευση



Μετά την δολοφονική επίθεση στα ΜΑΤ από τους αντιεξουσιαστές, και μετά την καταδρομική σήμερα στο υπουργείο ανάπτυξης υπέρ του εκτελεστή της 17Ν Κουφοντίνα, αντί ο κ. Τόσκας να ζητάει συγνώμη και παραιτείτε για να επιστρέψει στην σύνταξη του, αυτός συνεχίζει να λέει ψέματα και να εξαπατά τους Έλληνες και τους αστυνομικούς.

Βγήκε πάλι ο αμετανόητος συνταξιούχος ακατάλληλος και δοτός αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ούτε λίγο, ούτε πολύ, και υποστήριξε ότι είναι... «αβάσιμες υπόνοιες» τα όσα καταγγέλλονται για άβατο στα Εξάρχεια.

Απαντώντας στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο προκλητικός κ. Τόσκας παρουσίασε τα Εξάρχεια σε πλήρη αστυνομικό έλεγχο κοροιδεύοντας ακόμα και τους ίδιους τους αστυνομικούς. Με θράσος λοιπόν και λέγοντας αισχρά ψέματα ο κ. Τόσκας υποστήριξε, «διενεργούνται -σε καθημερινή βάση και καθ’ όλο το 24ωρο-στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι,αλλά και εξειδικευμένες δράσεις (πεζές-εποχούμενες περιπολίες, εξορμήσεις, συγκρότηση συνεργείων-ομάδων ελέγχου), αφενός μεν για την αποτελεσματική διαχείριση κάθε μορφής παραβατικότητας, στο πλαίσιο αναβάθμισης του επιπέδου της εμφανούς αστυνόμευσης, αφετέρου δε για τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών ασφαλείας για τους πολίτες», αφήνωντας άφωνο το κοινοβούλιο και όσους σοβαρούς βουλευτές τον άκουγαν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου