Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Καθαρή δολοφονική επίθεση των ανεξέλεγκτων αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη



Κάθε βράδυ οι αστυνομικοί γίνονται στόχοι ανεξέλεγκτων αντιεξουσιαστών, που έχουν πλήρη προστασία από την κυβέρνηση και παρασιτούν μέσα στα πανεπιστήμια, που έχουν μετατραπεί με ευθύνη της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας σε γιάφκες κάθε είδους κακοποιών.

Είναι δυνατόν να φτάνει η αστυνομία να ζητάει την προστασία από τον εισαγγελέα μετά τις αλλεπάλληλες δολοφονικές επιθέσεις αντιασξουσιαστών εναντίον αστυνομικών;

Η πολιτική ηγεσία είναι εκτεθειμένη γιατί καλύπτει το εγκληματικό δίκτυο των αντιεξουσιαστών και δείχνει ανοχή σε κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα τους, προστατεύοντας καθαρά τους συντρόφους αναρχικούς του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητούν ανοικτά οι αστυνομικοί μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ, που δέχτηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου διμοιρία των ΜΑΤ από ομάδα αντιεξουσιαστών, στη Θεσσαλονίκη.

"Η διμοιρία δέχτηκε δολοφονική επίθεση. Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτά που γίνονται μέσα στα πανεπιστήμια" δήλωσε με αφορμή την επίθεση ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου