Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ούτε μία προσαγωγή συντρόφων μετά την επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη και στον δικαστικό συνεταιρισμό




Είναι μια προκλητική κυβέρνηση με ένα υπουργό υποχείριο του Μαξίμου, που καλύπτει και προστατεύει τους συντρόφους αντιεξουσιαστές.

Αντί να ψάχνουν τους δράστες, σέρνουν τον αστυνομικό που κινδύνεψε η ζωή του και ήθελε να προστατευτεί σε Ε.Δ.Ε. επειδή το ζητούν οι σύντροφοι της κυβέρνησης αντιεξουσιαστές.

Με λίγα λόγια ο αστυνομικός του βουλευτή που για να προστατέψει και να προστατευτεί από συμμορία ακροαριστερών κακοποιών συντρόφων της κυβέρνησης, χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του νόμιμο όπλο γίνεται αντικείμενο έρευνας για το εάν ενήργησε στο πλαίσιο του νόμου και των καθηκόντων του.

Μάλιστα στο video του ΣΚΑΙ εκτός από λοστούς φαίνεται ότι κάποιος αντιεξουσιαστής είχε και τόξο για να βάλει κατά ζωών αθώων πολιτών και ακροαριστερών στόχων.

Η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη  και προσπαθούν μέσα από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από τον χώρο, κάμερες της περιοχής αλλά και το βίντεο που τράβηξε ο κ. Βαρβιτσιώτης κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ανέβασε στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter να ταυτοποιήσουν τους δράστες. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου