Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Κάποιος να σταματήσει τον Τσίπρα είναι επικίνδυνος υπογράφει για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες από την Γερμανία



Ξεπουλάει τα πάντα και δίνει τα πάντα σε βάρος του Ελληνικού λαού για να ικανοποιήσεις ξένα συμφέροντα και κάποιος πρέπει να δώσει ένα τέλος σε αυτή την άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο επικίνδυνος Αλέξης Τσίρπας μιλώντας στους Financial Times, είναι έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με τη Γερμανία προκειμένου να είναι ευκολότερη η επιστροφή προσφύγων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στους FT επεσήμανε ότι είναι ανοικτός σε ειδική συμφωνία με το Βερολίνο για να περιορίσει τις «δευτερογενείς μετακινήσεις» των προσφύγων που φθάνουν στα νότια σύνορα της ΕΕ, αλλά έπειτα ταξιδεύουν βόρεια, στη Γερμανία. Λέγοντας ότι μόνο 50 με 100 άτομα τον μήνα περνούν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, τόνισε ότι μια τέτοια συμφωνία με το Βερολίνο δεν θα έχει μεγάλες συνέπειες, «δεν θα αποτελέσει επιπλέον βάρος για την Ελλάδα». «Για εμάς δεν είναι πρόβλημα», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας για να δικαιολογήσει και αυτό το έγκλημα κατά της Ελλάδας και των νησιών είπε για την απόφασή του αυτή ότι «δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως θα έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία, αν αυτό βοηθήσει ώστε να δοθεί το σήμα στους διακινητές ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου