Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Και όμως αντί να ντρέπεται η Τασία δηλώνει υπερήφανη για την Μεταναστευτικής Πολιτική της



Προκαλώντας τα νησιά που δέχονται ασύστολα προσφυγικές ροές και ειδικά την Λέσβο η Τασία δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής Εξαιρετικά υπερήφανη για τις πολιτικές που εφάρμοσε ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών η Τασία Χριστοδουλοπούλου αγνοώντας το τι συμβαίνει και την κατάσταση που βρίσκονται τα νησιά και οι ίδιοι οι πρόσφυγες - μετανάστες είπε «Υλοποιήσαμε όλα αυτά για τα οποία παλεύαμε μαζί με την κοινωνία των πολιτών και μια σειρά από κινήματα, ώστε να γίνουν σεβαστά στη χώρα μας».

Δήλωσε υπερήφανη για το νόμο για την ιθαγένεια των παιδιών δεύτερης γενιάς, «γιατί συνέβαλα και ανέδειξα τι σημαίνει πρόσφυγας κάνοντας μια ολόκληρη καμπάνια κατά του όρου "λαθρομετανάστης"». Είπε επίσης «είχαμε τότε να αντιμετωπίσουμε και το μεγάλο κύμα εισόδου προσφύγων και αισθάνομαι υπερήφανη, γιατί παρά το μέγεθός του, δεν δημιούργησε ούτε στα νησιά ούτε στην ενδοχώρα ρατσιστικές αντιδράσεις, εχθρικές συμπεριφορές ή φαινόμενα ξενοφοβίας».

Και η Τασία Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε περισσότερο τους κατοίκους της Λέσβου όταν ανέφερε «θλίβομαι όταν οι ίδιοι που είχαν προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης κάποιοι από αυτούς σήμερα επιχειρούν να συνδυάσουν την παρουσία των προσφύγων με το ΦΠΑ» δείχνοντας έτσι ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα, δεν καταλαβείνει τίποτα ούτε την ζημιά που έχει κάνει κυρίως η ίδια με το ανοίξαμε και σας περιμένουμε και τις επιπτώσεις.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου