Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Θα μπορούσαν να μειώσουν την τιμή στα καύσιμα να αναπνεύσουν επιχειρήσεις και πολίτες και δεν το κάνουνΜόνο αριστερό δεν είναι αυτό που συμβαίνει στην χώρα και στην ανάλγητη συμπεριφορά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υπεξαιρούν χρήματα από τις τσέπες επιχειρηματιών και πολιτών χωρίς ίχνος ηθικής.

Αδιαφορούν εντελώς για την κοινωνία, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που υποφέρουν, ψυχροί και ανάλγητοι ακούν τα προβλήματα των πολιτών και δεν ιδρώνει το αυτί των δήθεν αριστερών, απλά η τακτική είναι κατσαπλιάδων ότι αρπάξουμε για να επιβιώσουμε.

Οι πρατηριούχοι έχουν προειδοποιήσει ότι η βενζίνη θα φτάσει τα  €2,5 αν δεν υπάρξει μείωση φόρων και η κυβέρνηση το γνωρίζει αλλά τρίβει τα χέρια της και κοιτάει πόσα θα υπεξαιρέσει περισσότερα από επιχειρήσεις και πολίτες, αδιαφορώντας εάν θα βαρύνουν και άλλο τον οικογενειακό προϋπολογισμό και τις επιχειρήσεις που η φορολογία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους έχει γονατίσει.

Σημειώστε ότι μπορούν να μειώσουν την φορολογία και τις τιμές και συνειδητά και ανάλγητα δεν το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το ομολόγησε ο Σταθάκης ψυχρός και κυνικός χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής.Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου