Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σκληροί Αλβανοί κακοποιοί οι δραπέτες! Ο ένας είχε κόψει τον λαιμό σε 2χρονο παιδάκι



Έχουμε τους συνειδητά εγκληματίες κατά της κοινωνίας υπουργούς Παρασκευόπουλο πρώην και Κοντονή νυν,  που αφήνουν ανεξέλεγκτα σκληρούς κακοποιούς ελεύθερους, έχουμε τώρα και τα λάθη της αστυνομίας του Τόσκα που τους φεύγουν μέσα από τα χέρια τους.

Οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν κατά την μεταγωγή τους στις φυλακές Αλικαρνασσού και παραμένουν ασύλληπτοι έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα και είναι καταδικασμένοι σε ισόβια.

Ο πρώτος δραπέτης είναι ο 35χρονος Αλβανός Halili Juliand γνωστός ως «Νίκο» o οποίος είχε λάβει την εντολή από τον γνωστό κακοποιό Βασίλη Βαρελά για την δολοφονία του Φελίμ Μεζάι και του μόλις 2,5 χρονών γιού του Κέρι στις 29 Νοεμβρίου 2011.  

Ο «Νίκο» είχε συλληφθεί με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ στο Πόρτο Ράφτη. 

Στον ίδιο Αλβανό εκτελεστή αποδόθηκε και η απόπειρα δολοφονίας τον Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια, του πρώην συζύγου της γυναίκας του «αρχηγού», με αφορμή την κηδεμονία της ανήλικης κόρη τους. Εξεταζόταν το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη δολοφονία του 29χρονου Σωτήρη Ι. Ψυχόπαιδα, που εργαζόταν ως πορτιέρης σε κέντρο διασκέδασης της Καλαμάτας, στις 11 Νοεμβρίου 2008 στη Μικρομάνη, με τρεις σφαίρες και μία χαριστική βολή στο κεφάλι. 

Ο δεύτερος δραπέτης είναι ο 30χρονος Ντότζι Αλφόνσο ο οποίος το 2014 είχε σκοτώσει ιδιοκτήτη πρατηρίου τσιγάρων στην Ελευσίνα ενώ είναι μήνα πριν από αυτή τη δολοφονία σε ληστρική εισβολή είχε ξυλοκοπήσει ηλικιωμένη στον Ασπρόπυργο η οποία υπέκυψε λίγες ημέρες αργότερα στα τραύματά της. 

Αυτοί οι σκληροί κακοποιοί επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια κατάφεραν να φύγουν μέσα από τα χέρια των 11 αστυνομικών και πλέον κυκλοφορούν ελεύθεροι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου