Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

"Γλύψιμο" Λυμπερόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ που θα ζήλευαν Συριζαίοι



"Γλύψιμο" στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά Ιβάν Σαββίδη, έκανε εχθές ο Θ. Λυμπερόπουλος για να πετύχει τους σκοπούς του βάζοντας τα και με την Νέα Δημοκρατία

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών έφτασε στο σημείο να δώσει τα συγχαρητήριά του και στον Χρ. Σπίρτζη επειδή μετά «από τρία χρόνια πόλεμο με τους θεσμούς και τις πολυεθνικές  έρχεται ένα νομοσχέδιο που δικαιώνει τον αυτοαπασχολούμενο».

Επιτέθηκε ο συνδικαλιστής ταξιτζής στον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, λέγοντας «συντεχνία και διαπλοκή εκείνους που μέσα από την καινοτομία κλέβουν την κοινωνία, που με την καινοτομία παρερμηνεύουν τους νόμους του ευρωπαϊκού δικαστηρίου» και κοιτώντας προς τα έδρανα της ΝΔ είπε ότι κάποιοι αγωνίζονται να μείνει το μνημόνιο μετά τον Αύγουστο για να κανονίζουν οι θεσμοί και όχι εμείς.

Και κορυφώνοντας το γλύψιμο άφησε όλη την κοινωνία άφωνη που τον άκουσε να λέει για την κυβέρνηση Τσίπρα ότι : «παλεύει και με λάθη» και απείλησε τους υπόλοιπους λέγοντας «όποιος πάει κόντρα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν έχει καταλάβει τι θα αντιμετωπίσει»!

Τα έβαλε και με την έννοια του φυσικά την Taxibeat, λέγοντας «Έχω ένα σωρό εμβάσματα που δεν ξέρει κανένας που βρίσκονται», είπε σχετικά με την πώληση της εταιρείας, προσθέτοντας όμως ότι δεν θέλει καμία καινοτομία να αποκλείεται.

Μην μας κάνει εντύπωση εάν τον δούμε υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Λυμερόπουλο, είναι γνωστό ότι ο Τσίπρας μαζεύει την ποιότητα στο κόμμα του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου