Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ο Παπαχριστόπουλος παραδέχτηκε τις σχέσεις Σαββίδη κυβέρνησης! Είπε ότι θα περάσει!! Συνάχι είναι;




Ο κ. Παπαχριστόπουλος σήμερα στον ΣΚΑΙ, παραδέχτηκε ότι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης είχε «κάποιες φιλικές σχέσεις» με την κυβέρνηση.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ερωτηθείς για τις σχέσεις κυβέρνησης - Ι. Σαββίδη: «Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, εγώ δεν το αρνούμαι, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Είναι μια δύσκολη στιγμή». Λές και είναι συνάχι μας είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος ότι είναι κάτι που θα περάσει.

Στην ερώτηση αν ήταν ο κ. Καμμένος που έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε προσπαθώντας να καλύψει τον πρόεδρο του : «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση», λέγοντας επίσης ότι «είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που έφερε χρήματα στην Ελλάδα που παρακλήθηκε να πάρει τη ΣΕΚΑΠ και τότε κανείς δεν του είχε πει για το πρόστιμο».

Χαρακτήρισε λάθος την εισβολή με το όπλο στο γήπεδο ενώ στο γιατί δεν συνελήφθη είπε μόνο ότι : «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου