Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Καλαμάτα: Μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι συνελήφθησαν ξανά για κλοπή



Στη νέα προσαγωγή τους στην Ασφάλεια, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι στις 16 Μαρτίου, δηλαδή πριν από την προηγούμενη σύλληψή τους, είχαν κλέψει άλλες δυο μπαταρίες από ένα αγρόκτημα στη Μικρομάν

Οι συλλήψεις δεν συνέτισαν δύο τσιγγάνους που είχαν συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην Καλαμάτα επειδή ξήλωσαν δύο μπαταρίες από την καμπίνα ενός φορτηγού. Μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι, συνέχισαν τις κλοπές και συνελήφθησαν την επόμενη κιόλας ημέρα!

Οι δράστες, ένας 22χρονος και ένας 40χρονος, είχαν εντοπιστεί από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή Αγριώματα της Βέργας και μετά την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη, όρισε δικάσιμο και τους άφησε ελεύθερους.

Όμως, το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί τους θεώρησαν ύποπτους καθώς κινούνταν με το αυτοκίνητό τους, τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν και βρήκαν μέσα στο όχημα άλλες δύο μπαταρίες και ένα μεγάλο μαχαίρι με λάμα μήκους 0,30 εκατοστών! Στη νέα προσαγωγή τους στην Ασφάλεια, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι στις 16 Μαρτίου, δηλαδή πριν από την προηγούμενη σύλληψή τους, είχαν κλέψει άλλες δυο μπαταρίες από ένα αγρόκτημα στη Μικρομάνη!


Μάνος Τσαγκαράκης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου