Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Το σκυλάκι που κακοποιήθηκε από τους φαντάρους είναι καλά! Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες




Είναι καλά  ο σκύλος που πετάχτηκε σε γκρεμό από τους δύο στρατιώτες.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων σε ανακοίνωση του αναφέρει πως ο σκύλος ζει και θα βρεθεί υπό τη φροντίδα εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.

«Ένας παππούς το ταΐζει στο χωριό Πληκάτι, και καμιά φορά πάει και στο στρατόπεδο, αλλά ο παππούς είναι ο μόνος που το πλησιάζει. Κανείς άλλος», αναφέρει ο Σύλλογος και αυτό σημαίνει ότι μετά την συμπεριφορά των φαντάρων το σκυλάκι δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους. 

Μετά την δημοσίευση του βίντεο με την άθλια πράξη των φαντάρων, επιλήφθηκε της υπόθεσης και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που σχημάτισε δικογραφία και τακτοποίησε τους δράστες.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοίνωσε, με αφορμή το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για την βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου