Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Παίζει με τις ζωές των ανθρώπων ο ΣΥΡΙΖΑ για ψήφους! Τροπολογία για ανανέωση συμβάσεων ορισμένου χρόνου πέρασε η κυβέρνηση



Βοηθήστε μας να εκλεγούμε για να σας μονιμοποιήσουμε, φωνάζει από μακριά αυτή η ανήθικη, αδίστακτη διάταξη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να κρατήσει ομήρους όσους κάνουν το λάθος να τους πιστέψουν.

Πλήρως αποτυχημένη η κυβέρνηση και γράφοντας μαύρες σελίδες στην ιστορία της χώρας, αδίστακτα ετοιμάζεται να παίξει με τις ζωές ανθρώπων που θέλουν και ονειρεύονται μιά δουλειά στο δημόσιο.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η τροπολογία που αφορά στην ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου ο οποίες συνάπτονται με φορείς του Δημοσίου, με την αντιπολίτευση να καταγγέλλει προεκλογικό δωράκι κατά παράβαση των έως τώρα κανόνων.

Υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, «παρών» δήλωσαν το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων και καταψήφισαν η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Χρυσή Αυγή και Το Ποτάμι.

Όπως υποστήριξαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, η τροπολογία είναι εκτός των προβλέψεων του Συντάγματος και καταργεί το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου, το οποίο για την ανανέωση των συμβάσεων, θέτει τους περιορισμούς της παρέλευσης διαστήματος τριών μηνών μεταξύ δύο συμβάσεων και του ανώτατου χρονικού ορίου των 24 μηνών ισχύος μιας σύμβασης.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν επίσης ότι δεν προσήλθε στην Βουλή για να την εισηγηθεί η αρμόδια υπουργός Όλγα Γεροβασίλη αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο πλέον ανήθικος όλων στον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων έκαναν λόγο για προεκλογική ρύθμιση με την οποία η κυβέρνηση εμπαίζει και τους άνεργους και τους συμβασιούχους, δημιουργεί προσδοκίες μονιμοποίησης ενώ με αυτή «αποδεσμεύονται οι διαδοχικές συμβάσεις».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου