Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ο Πετρούνιας πάντα στην κορυφή



Ένα ακόμα χρυσό ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

 Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε πρώτος στους κρίκους, στο πρώτο κύπελλο της χρονιάς, της παγκόσμιας ομοσπονδίας, με 15,333β. Για ελάχιστα εκατοστά έχασε το χάλκινο μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (14,700).

Ήταν το 8ο συνεχόμενο χρυσό για τον Ολυμπιονίκη μας που παρουσίασε το πρόγραμμά του με τους ήχους του «Ζορμπά». Στο βάθρο ακολούθησαν ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ (15,100 β.) και ο Κινέζος Σινγκιού Λαν (14,866 β.).

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, αντάξια της κλάσης του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος των κρίκων. O χρυσός μας πρωταθλητής, με τη νέα του επιτυχία, υπενθύμισε ότι υπάρχει κι αυτό το πρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού. Ο αθλητισμός που προβάλλει τη σκληρή δουλειά και τη δίψα για διάκριση, αποτελώντας πηγή έμπνευσης αισιοδοξίας για όλους τους Έλληνες. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια στον κορυφαίο μας αθλητή. Η Ελλάδα τον καμαρώνει».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου