Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Άδωνις: Πιστεύω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα για να πει αυτά στην Βουλή για την Novartis



Με καυστικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει την εμπλοκή του ιδίου και άλλων προσώπων από την Νέα Δημοκρατία στο σκάνδαλο της Novartis, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην εμπλοκή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση, σχολίασε πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται πρόσωπα με καταγγελίες όπως «πιστεύω πως ο κ. Αβραμόπουλος πήρε μίζα» και την ίδια ώρα αυτές οι καταγγελίες να υιοθετούνται από πολιτικά πρόσωπα.

«Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα για να πει αυτά που θα πει σήμερα στην Βουλή», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα θέλοντας να τονίσει πως δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο, είπε πως αν βρεθούν λογαριασμοί του στην Ελβετία να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Κατέληξε λέγοντας πως «επειδή κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, όλοι αυτοί να είναι έτοιμοι να βρεθούν στα δικαστήρια».

Στην επίθεση με γκαζάκια κατά της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη αναφέρθηκε επίσης ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Εχω σοκαριστεί με τον τρόπο που έβαλαν στο κάδρο, συκοφάντησαν, λάσπωσαν, χυδαιολόγησαν πάνω σε αυτή τη γυναίκα, η οποία τι έκανε; Ποιο ήταν το έγκλημα της; Παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν νομίζω ότι γυναίκα πολιτικού έχει στοχοποιηθεί στη νεότερη πολιτική ιστορία με τον βαθμό που έχει στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη. Και αναμφίβολα επειδή είμαι παθών, τα έχω πάρει όλα και σε μολότοφ και σε γκαζάκια και σε βαριοπούλες καταλαβαίνω πολύ καλά», είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Είναι μια νέα γυναίκα που πάει να στήσει την επιχείρησή της, οι πελάτες όταν ακούνε για τα γκαζάκια σταματάνε να πηγαίνουν γιατί φοβούνται, μια νέα γυναίκα πάει να στήσει μια επιχείρηση και δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη γραφειοκρατία αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την τρομοκρατία, το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Το κράτος όχι μόνο δεν την προστατεύει αλλά την στοχοποιεί με όλους τους δυνατούς τρόπους».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου