Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ψεύτης και προκλητικός ο Τσίπρας είπε και με θράσος ότι είναι ο ικανότερος για το θέμα της Μακεδονίας



Επιδεινώνεται η κατάντια του Αλέξη Τσίπρα που πλέον δεν λέει ούτε μία αλήθεια και μάλιστα προκαλεί την κοινή γνώμη και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Άρχισε να μιλάει για την Novartis και δεν είχε ίχνος ηθικής και πανικού για όλα αυτά που είπε, αντίθετα εθισμένος στο ψέμα και την προπαγάνδα τα έλεγε ψυχρά αδιαφορώντας για την ξεφτίλα των τελευταίων ημερών.

«Θέλουμε την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν πρόκειται να αγνοήσουμε τον κανόνα ότι η ενοχή των υπόπτων προϋποθέτει την απόδειξη από τη Δικαιοσύνη. Δεν θα κουκουλώσουμε όμως πρόσωπα και πράγματα. Δεν θα τρομάξουμε από τις κραυγές των πολιτικών μας αντιπάλων. Δεν θα υπολογίσουμε απειλές και εκβιασμούς» είπε για την υπόθεση της Novartis 

«Θα κάνουμε ότι προβλέπεται θεσμικά για τη διερεύνηση της υπόθεσης και η μόνη θεσμική οδός, είναι η πρόταση για τη συγκρότηση προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η δικογραφία και να προσδιοριστούν οι σχετικές εισαγγελικές αρμοδιότητες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. 

Τόλμησε ο Τσίπρας να μιλήσει και για κουκουλοφόρους αυτός που προστατεύει κάθε είδους κουκούλα : «Ορισμένοι κραυγάζουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Ποιοι; Οι αληθινοί κουκουλοφόροι με τα λευκά κολάρα, που είχαν θρονιαστεί σε κρίσιμα πόστα για τη δημόσια υγεία. Τώρα που η Δικαιοσύνη απειλεί να τους βγάλει την κουκούλες καταγγέλλουν τους μάρτυρες»

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μάλιστα ότι δεν ξέρει και ζητούσε εξηγήσεις απο τον ΚυριάκοΜητσοτάκη λέγοντας ότι , πρέπει να μιλήσει με ονόματα και να μας πει ποιος έστησε τη σκευωρία που επικαλείται. «Να μας πει ποιος είναι αυτός που έστησε τις εκθέσεις του FBI . Τον καλώ να δώσει άμεσα απαντήσεις. Αν δεν τις έχει , να μην ξανατολμήσει να επανελάβει την κατηγορία περί σκευωρίας. Και να συνδράμει στην αποκάλυψη της αλήθειας»

Και συνέχισε το παραλλήρημα λέγοντας ότι θέλει να θέσει κρίσιμα ερωτήματα για τον κ. Μητσοτάκη. «Δεν έχουν απλά υιοθετήσει μία προκλητική στάση. Έχουν επιδοθεί  σε επιχείρηση εκφοβισμού των μαρτύρων και των εισαγγελέων και της Δικαιοσύνης. Θέλουν να πετύχουν βίαια ότι δεν μπορούν να πετύχουν με δημοκρατικά μέσα. Θέλουν να καλύψουν το σκάνδαλο και τις ποινικές ευθύνες κάποιων αν αποδειχθούν ότι υπάρχουν» για να προσθέσει ότι χρησιμοποιούν πρακτικές παρακράτους. «Τη σχέση έχει η σημερινή ΝΔ της διχαστικής γραμμής με το συντηρητικό κόμμα της τάξης, της δημοκρατικής αυστηρότητας και της λαϊκής δεξιάς. Με ποια στοιχεία καταγγέλλει σκευωρίες» έκανε πώς αναρωτιόταν.
«Τίποτε κάτω από το χαλί, χωρίς όμως κυνήγι μαγισσών και λαϊκά δικαστήρια»
«Τίποτε κρυφό, τίποτε κάτω από το χαλί», σημείωσε, ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει: «Χωρίς όμως υπερβολές, χωρίς κυνήγι μαγισσών, χωρίς λαϊκά δικαστήρια. Αλλά με θάρρος και συναίσθηση εθνικής ευθύνης». 

Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση των χρημάτων που στέρησε από τον ελληνικό λαό η φαρμακευτική εταιρεία Novartis. «Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει το εσωτερικό αλλά και το διεθνές δίκαιο για να πάρουμε πίσω μέχρι και το τελευταίο ευρώ το οποίο έκλεψαν τον ελληνικό λαό».

Και είπε και κάτι για να γελάσει και να τρομάξει ο Ελληνικός λαός : «Είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να δώσουμε μια τέτοια λύση για το ζήτημα της ΠΓΔΜ, όπως και να επιτύχουμε την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση μετατρέπει την Ελλάδα «από χώρα σε παρακμή και φοβισμένη χώρα σε φάρο ασφάλειας, σταθερότητας και αξιοπιστίας στην περιοχή· από παράδειγμα προς αποφυγή σε παράδειγμα προς μίμηση».

Ο θεός βοηθός και να ξεκουμπιστεί αυτή η άθλια και επικίνδυνη κυβέρνηση άμεσα!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου