Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Δεν ντρέπεσαι ρε Μπουτάρη;



Συνέχεια των προκλητικών δηλώσεων από Μπουτάρη που τώρα προτείνει  να μετονομαστεί το «αεροδρόμιο Μακεδονία» σε «Νίκος Γκάλης». 

Δεν φτάνει που αναρωτήθηκε ο Μπουτάρης χωρίς ίχνος ντροπής εάν «θα κρατήσουμε τον όρο Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ», εμφανίστηκε σήμερα στο ΣΚΑΙ για να προκαλέσει και πάλι λέγοντας πως σε περίπτωση που συζητιόταν η αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, θα πρότεινε το «Ν. Γκάλης». 

Επέμενε να λέει πως έχουμε χάσει εδώ και πολύ καιρό για το όνομα της Μακεδονίας και πρόσθεσε: «Ποια πάντα δίνουμε, αυτά που έχουν ήδη πάρει; Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας και θα γίνουν νομαρχία της Τουρκίας. Τους ρίχνουμε στην αγκαλιά των Τούρκων…»

Ο Μπουτάρης υπερασπίστηκε στον ΣΚΑΙ τους Σκοπιανούς προκαλώντας και πάλι το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων λέγοντας, «τι μάχη δίνουμε, ότι θα μας κλέψουν τη Θεσσαλονίκη; Ότι θα κατέβουν να την πάρουν; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι άνθρωποι επειδή υπήρχε ο περίφημος Γκρουέφσκι» ανέφερε ακόμα για τους Σκοπιανούς. «Να μην ξύνουμε μόνιμα πληγές».

Αλήθεια ρε Μπουτάρη δεν ντρέπεσαι καθόλου;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου