Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Εφιαλτικές στιγμές! Κρουαζιερόπλοιο στο έλεος «κυκλώνα – βόμβα» [vids]




Για τη ζωή τους φοβήθηκαν οι επιβάτες στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Breakaway που βρέθηκε στο έλεος του "κυκλώνα - βόμβα" Storm Grayson.

Το κρουαζιερόπλοιο έπλεε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τις Μπαχάμες για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Η χαλαρωτική απόδραση για χιλιάδες επιβάτες εξελίχθηκε σε κρουαζιέρα τρόμου.

Οι επιβάτες έζησαν ένα τριήμερο εφιάλτη στην ανοιχτή θάλασσα και ενώ το κρουαζιερόπλοιο έπλεε στη δίνη του «κυκλώνα – βόμβα» Storm Grayson. Αρκετοί επιβάτες φοβήθηκαν για τη ζωή τους καθώς τα τεράστια κύματα έσκαγαν στο κρουαζιερόπλοιο και άρχισε να στάζει νερό στο εσωτερικό.

Φοβήθηκαν για τη ζωή τους

«Ήμουν με όλη μου την οικογένεια και φοβήθηκα ότι δεν θα γυρίσουμε ποτέ ζωντανοί. Η κόρη μου κάλεσε τον αρραβωνιαστικό της για να του πει αντίο», έγραψε στο Twitter η Karoline Ross.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήραν την απόφαση να θέσουν τόσες ζωές σε κίνδυνο. Αυτή η δοκιμασία επηρέασε πολλούς ανθρώπους. Το πλήρωμα σκούπιζε το νερό σε όλο το πλοίο. Νερό έτρεχε από τους τοίχους και πλέαμε με κλίση για ώρες» έγραψε ο Ishan Byrde.


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως δεν υπήρχε επαρκής ενημέρωση, με τους επιβάτες να φοβούνται για τη ζωή τους. Η έναρξη της 14ήμερης κρουαζιέρας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά υπήρξαν τεράστια προβλήματα στις τελευταίες μέρες του ταξιδιού και έπλευσαν στο Μανχάταν.



Πηγές : Dailymail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου