Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Σείεται το Νταβός από τα γέλια με τον Τσίπρα που είπε στον Ζάεφ να πει αλήθεια στον λαό του όπως έκανε και ο ίδιος



Όταν διαπραγματεύεται ο Τσίπρας τρέμει όλη η Ελλάδα για το αποτέλεσμα γιατί η ανικανότητα που τον διακρίνει είναι τραγική.

Στο Νταβός κύκλοι του Μαξίμου φρόντισαν να ρίξουν αιχμές για να δημιουργήσουν κλίμα κατά της πολιτικής προηγούμενων κυβερνήσεων στο Σκοπιανό, και να κάνουν επίθεση πανικού στον πρόεδρο της ΝΔ, τη στάση του οποίου χαρακτήρισαν «ανεύθυνη», και το λένε αυτοί που δεν έχουν ενημερώσει κανένα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Έλεγαν μάλιστα με θράσος από το Μαξίμου για να γελάσουμε περισσότερο ότι «Είμαστε η πρώτη κυβέρνηση στη θητεία της οποίας τα μνημεία αλυτρωτισμού μειώνονται αντί να αυξάνονται».

Εκεί που σείστηκε το Νταβός και τα γέλια ακούστηκαν σε όλη την Ευρώπη είναι όταν ο πρωθυπουργός ενθάρρυνε τον Ζόραν Ζάεφ να προχωρήσει και να πει την αλήθεια στο λαό του, όπως έκανε και ο ίδιος, και δεν θα χάσει από κάτι τέτοιο.

Τελικά αυτά που θα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας απο την αποτυχημένη του διαπραγμάτευση είναι την αλλαγή μιας λεωφόρου και το όνομα του αεροδρομίου, την μετονομασία της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σκοπίων από Μέγας Αλέξανδρος σε οδό Φιλίας, όπως επίσης και τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου