Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ντόρα Μπακογιάννη : «Εγώ διαπραγματεύτηκα κάτω από την ελληνική σημαία, ξέρω τι σημαίνει διαπραγμάτευση»



«Εγώ διαπραγματεύτηκα κάτω από την ελληνική σημαία, ξέρω τι σημαίνει διαπραγμάτευση», είπε  η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει λύση στο Σκοπιανό.

Για την παρουσία βουλευτών της Ν.Δ. στο συλλαλητήριο η Ντόρα Μπακογιάννη είπε «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει… Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο».

Η κ. Μπακογιάννη είπε επίσης «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘’φούφουτους’’»,  «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας» είπε αναφερόμενη στο 2008.

«Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό ‘’όχι’’, αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε» τόνισε και ξεκαθάρισε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

«Εγώ διαπραγματεύτηκα κάτω από την ελληνική σημαία, ξέρω τι σημαίνει διαπραγμάτευση» είπε ξεκάθαρα και με νόημα η βουλευτής της Ν.Δ..

Όλα τα κόμματα και οι κοινοβουλευτικοί ηγέτες είπαν τότε ότι έχουμε κοινή εθνική γραμμή, υπενθύμισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών. Ανέφερε επίσης ότι «σήμερα στη ΝΔ δεν υπάρχουν δυο γραμμές και η γραμμή του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει αποδεκτή από όλους».

Ερωτηθείσα εξάλλου για τις αναφορές Ζάεφ ότι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν δεχτεί την ονομασία «Μακεδονία – Σκόπια», η Ντόρα Μπακογιάννη διέψευσε τον Ζάεφ λέγοντας ότι καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει συζητήσει θέμα διπλής ονομασίας στις διαπραγματεύσεις με τη Σκοπιανή κυβέρνηση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου