Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ανατροπή στην υπόθεση Δεληγεώργη - Τι ερευνούν οι αστυνομικοί



Ανατροπή στην υπόθεση που τράβηξε το ενδιαφέρον ολόκληρης της χώρας και αφορά στην κλοπή μαμούθ στο σπίτι των αδερφών Δεληγεώργη στον Βόλο.

Ο Νικόλας Δεληγεώργης με αποκλειστικές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA είπε ότι η καταγγελία στην αστυνομία αφορά το ποσό των 50.000 ευρώ και 900 λίρες και όχι 1,3 εκατομμύριο ευρώ που είδε το φως της δημοσιότητας αρχικά.

Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, που έφερε στο φως την υπόθεση, τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την κλοπή και αναζητούν τους δράστες έχοντας στο μυαλό τους το μεγάλο ποσό.

Πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδερφών μάλιστα ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ κάνουν λόγο για χιλιάδες λίρες.

Γιατί όμως οι αδερφοί Δεληγέωργη δεν έχουν δηλώσει το ποσό που εκλάπη;

Μία εκδοχή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ότι υπάρχει μεγάλος φόβος απαγωγής.

Το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου εξωπραγματικό, καθώς στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο εύπορων αδερφών υπάρχουν αρκετά ακόμα χρήματα!

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του TheNewspaper.gr τα χρήματα τα είχαν σηκώσει από την τράπεζα ο Γιώργος και Νικόλας Δεληγεώργης πριν την επιβολή των capital controls, στις αρχές του 2015.

Μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της κανέναν ύποπτο, ενώ εξετάζονται και οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων.


Πηγή : thenewspaper.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου