Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ προτείνει ο Π. Καμμένος




Δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων εισηγείται ο Πάνος Καμμένος: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό» αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος σε άρθρο του που δημοσιεύεται σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων ζητά ο Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

«Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό» αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος επισημαίνει ότι «συμπερίληψη του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία θα σημάνει τη συρρίκνωση του Ελληνικού πολιτισμού για τους αιώνες που ακολουθούν».

Νωρίτερα πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενες σε πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ραδιοφωνικό σταθμό για το ίδιο θέμα ανέφεραν:

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας, έχουμε εκφράσει την εμπιστοσύνη μας στον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και δεν προκαταλαμβάνουμε οτιδήποτε πριν τελειώσει η διαπραγμάτευση».


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου