Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές εναντίον των ΜΑΤ



Οι διαδηλωτές είχαν προγραμματίσει τη διοργάνωση συλλαλητηρίου. Ακολούθησε μεγάλη ένταση και επεισόδια, ενώ έγιναν πέντε συλλήψεις.

Μεγάλη ένταση και σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας κατά την έναρξη πορείας που πραγματοποίησαν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πυρπόληση νεοκλασικού κτηρίου από κουκουλοφόρους, χθες, στη Λεωφόρο Στρατού.

Οι διαδηλωτές είχαν προγραμματίσει τη διοργάνωση συλλαλητηρίου και λίγο πριν από τις 7 συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτήριο της Λεωφόρου Στρατού, το οποίο πριν πυρποληθεί τελούσε υπό κατάληψη από αντεξουσιαστές.

Σε κάποια στιγμή, νεαρά άτομα που συμμετείχαν στην πορεία, εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, μετακίνησαν κάδους, ενώ – σύμφωνα με την Αστυνομία - προκάλεσαν φθορές και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία έκλεισε την Εγνατία για λόγους ασφαλείας, ενώ στους γύρω δρόμους στο κέντρο της πόλης, επικρατούσε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Έγιναν πέντε προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις. Πρόκειται για τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Θα οδηγηθούν σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα.






Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου