Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δ. Καμμένος κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ



«Πιστεύω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος πολιτικά, θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις. Το Μακεδονικό θα φέρει τα ζητήματα των πολιτικών σχέσεων, όλων των κομμάτων, στην επιφάνεια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Ακόμη, ανέφερε ότι «θα φανούν στον ελληνικό λαό αυτοί που πιστεύουν αυτά που λένε και αυτοί που δεν πιστεύουν, θα ξεκαθαρίσουν οι στρατηγικές και οι πολιτικές και ο καθένας θα βρεθεί μπροστά στην αλήθεια». 

Εξάλλου, έστρεψε τα πυρά του σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να βάζει χέρι ο κ. Μπαλαούρας στους ΑΝΕΛ για το πώς θα συμπεριφερθούν; Είναι δυνατόν ο κ. Παπαδόπουλος να έχει το θράσος να πιάσει στο στόμα του τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας και να του πει να παραιτηθεί; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε, να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Δηλαδή τι είμαστε. Είναι ο δάσκαλος και ο μαθητής να τον μαλώσει;».

«Σε μία συνεργασία υπάρχει ισορροπία. Σε μία συνεργασία δεν λέει ο ένας στον άλλον τι να κάνει και τι κάνει λάθος να τον μαλώνει και να τον κάνει “ντα”. Σε μία συνεργασία, είναι συνεργασία ίσων», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε στον ΣΚΑΪ «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».

«Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση (για το Σκοπιανό)», πρόσθεσε, «αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα». «Η γραμμή των ΑΝΕΛ είναι αυτή και τη σέβομαι», συμπλήρωσε.



Πηγή : naftemporiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου