Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συνεχίζουν ανήθικα να "κτυπουν" την σύζυγο του Μητσοτάκη για να αποπροσανατολήσουν



Η ανηθικότητα αυτής της κυβέρνησης είναι γνωστή και αυτό που συμβαίνει με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσαν να παίξουν.

Ο προυπολογισμός, το σκάνδαλο Καμμένου για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας που αγγίζει και τον Αλέξη Τσίπρα, οι κατασχέσεις, το νέο επικαιροποιημένο μνημόνια με νέα μέτρα, η υπερφορολόγηση, έχουν κολλήσει την κυβέρνηση στον τοίχο και ο στόχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι για να ξεφύγουν μια γυναίκα.

Την βρώμικη δουλειά χωρίς ηθική και ντροπή ορίστηκε να την κάνει ποια άλλη, η Τασία Χριστουδουλοπούλου η οποία και καλά ανακινεί το ζήτημα, επιχειρώντας επικοινωνιακά να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα. 

Με επιστολή της η κυρία Τασία προς την κυρία Γκραμπόφσκι ζητά συμπληρωματικά στοιχεία, την ώρα που πηγές της Βουλής τόνιζαν ότι πρόκειται για πρωτοβουλία του ορκωτού λογιστή στα πλαίσια του τακτικού ελέγχου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το προεδρείο της επιτροπής πόθεν έσχες προγραμματίζει συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να συζητηθεί το πόθεν έσχες της κυρίας Γκραμπόφσκι, δηλαδή την ημέρα που ψηφίζεται και ο κρατικός προϋπολογισμός. 

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας, κατηγόρησε ευθέως την πρόεδρο της επιτροπής πόθεν έσχες Τασία Χριστοδουλοπούλου για παραβίαση του απορρήτου και επιλεκτικές διαρροές στον Τύπο εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. ο κ. Τσιάρας είπε πώς η Χριστοδουλοπούλου έστειλε «την επιστολή χωρίς να ενημερώσει κανένα και ζητά στοιχεία για μια υπόθεση που ομόφωνα έχουμε συμφωνήσει ότι έχει κλείσει. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Λόγω της οσμής σκανδάλων στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, των προαπαιτούμενων κ.α. Το να επιχειρούν να επαναφέρουν υποθέσεις που ομόφωνα έχουν λήξει αποτελεί προσπάθεια απόδρασης»,  και κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει πρωτοβουλία για τη σοβαρή λειτουργία της επιτροπής. 

Και υπενθύμισε πολύ σωστά , ότι με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να ξανανοίξουν οι υποθέσεις των κ. Τσίπρα, Σταθάκη και Φλαμπουράρη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου