Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Η ανοχή του Τόσκα στα δικά τους παιδιά από το μεσημέρι, έδωσε θάρρος να κάψουν την Αθήνα



Τεράστιες καταστροφές με την ανοχή της αστυνομίας και της κυβέρνησης που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Τετάρτης με την αστυνομία κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας, απλά να παρακολουθεί και να δίνει θάρρος με την συμπεριφορά της στους κακοποιούς αντιεξουσιαστές παιδιά της κυβέρνησης όπως είπε και ο κ. Δραγασάκης.

Το μεσημέρι στο Σύνταγμα, αντιεξουσιαστές με κουκούλα πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα, στα Προπύλαια, ομάδες κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με πέτρες κατά υποκαταστήματος τράπεζας, έσπασαν με ρόπαλα φανάρια και στάσεις λεωφορείων και έστησαν οδοφράγματα με φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σε Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου.

8 το βράδυ όταν και ολοκληρώθηκε η πορεία αντιεξουσιαστών και συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 τα επεισόδια συνεχίστηκαν.

Οι αντιεξουσιαστές άναψαν φωτιές στις οδούς Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα, όπως και σε άλλους δρόμους γύρω από την πλατεία, και εκτόξευσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες προσπάθησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους με τη χρήση χημικών και βομβών κρότου-λάμψης.

Η αστυνομία έκανε 25 προσαγωγές και μόλις 5 συλλήψεις, ενώ οι καταστροφές περιουσιών που άφησε πίσω η μανία των αντιεξουσιαστών είναι τεράστιες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου