Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ανήκουστο και προκλητικό! Σάλος με την παρουσία Καμμένου στην παραλαβή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Σαββίδη



Σε μια προκλητική διαπλεκόμενη κίνηση προέβη ο Πάνος Καμμένος όταν συναντήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο του ΠΑΟΚ και επισήμως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού. 

Σκληρή ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στην είδηση ότι ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μαζί με την Ιβάν Σαββίδη στην παραλαβή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»: «Πρόκειται για απίθανα πράγματα αυτά που συμβαινουν! Πάει ο επιχειρηματίας να παραλάβει το Κανάλι του συνοδεία του Υπουργού….Πρώτη Φορά Αριστερά. Δηλαδή για να το καταλάβετε, του χάρισαν μερικά εκατομμύρια με τροπολογία δήθεν για την ΣΕΚΑΠ και αυτός με αυτά τα λεφτά τους αγόρασε κανάλι. Και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για διαπλοκή….».

Από την Νέα Δημοκρατία έκαναν σαφές με κάθε τρόπο ότι: «Παρακολουθούμε  με έκπληξη και ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο κανάλι Ε και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα  ελεγχθεί το πόθεν έσχες του εν λόγω επιχειρηματία και από το ΕΣΡ. Eπίσης θεωρούμε ανήκουστο να παρίσταται μαζί με τον επιχειρηματία ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος υπενθυμίζοντας ότι ο κουμπάρος; Του είναι ο μεσάζων Παπαδόπουλος».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Σαββίδης έδωσε την γραμμή που θα ακολουθήσει το κανάλι υπέρ της κυβέρνησης: «Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη. Είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου