Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Δεν θα αποφύγει την δικαιοσύνη ο Δ. Τζανακόπουλος και δεν έχει βουλευτική ασυλία για να κρυφτεί



Πρωτοφανής άθλια επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Δημήτρη Τζανακόπουλου στην σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόσκι.

Η επίθεση όπως έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός γίνεται για να πετάξει η κυβέρνηση την συζήτηση των σκανδάλων και της ανεπάρκειας της αλλού, αλλά αντί να το καταφέρνει εξοργίζει περισσότερο τους πολίτες και τις ελληνίδες γυναίκες και συζύγους της χώρας.

Είναι βέβαιο ότι η Μαρένα Γκραμπόσκι θα κινηθεί νομικά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος που δεν απολαμβάνει ασυλία θα τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η Νέα Δημοκρατία έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή τις νέες συκοφαντίες του κ. Δημ. Τζανακόπουλου για το πόθεν έσχες της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ενώ γνωρίζει, βέβαια, ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της βουλής :

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να απροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου. Η Κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου