Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ινδία: Συνελήφθη ομάδα ανδρών που βίασε νεαρή κοπέλα



Την βίαζαν για ώρες και στη συνέχεια την έδεσαν και τηλεφώνησαν σε ακόμα δύο άτομα, «για να πάρουν σειρά».

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν επειδή φέρεται ότι συμμετείχαν σε ομάδα που βίασε μια 19χρονη έφηβη κοπέλα στην κεντρική ινδική πόλη Μποπάλ. 

Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από ένα κέντρο μελέτης το βράδυ της Πέμπτης όταν δύο άντρες της επιτέθηκαν κάτω από μια γέφυρα. Αφού την βίαζαν για ώρες, την έδεσαν και τηλεφώνησαν σε δύο άλλους άνδρες που της επιτέθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους. 

Οι γονείς της, οι οποίοι είναι αξιωματικοί της αστυνομίας, έπιασαν έναν από τους υπόπτους ενώ τουλάχιστον δύο αστυνομικά τμήματα αρνήθηκαν να καταχωρήσουν την καταγγελία τους. 

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας είπαν στην εφημερίδα The Times of India ότι ένας αστυνομικός τους είπε ότι δεν επρόκειτο για βιασμό καθώς η έφηβη κοπέλα «γύριζε μια ταινία».

Τελικά οι δύο άλλοι βιαστές της κοπέλας συνελήφθησαν αργότερα, όταν εντοπίστηκαν από την κοπέλα, ενώ δύο αστυνομικοί απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να καταχωρήσουν την καταγγελία για βιασμό. 

«Είναι μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ακόμα και εγώ που είμαι αστυνομικός δεν μπορούσε να καταθέσω την καταγγελία βιασμού της κόρης μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει ο απλός κόσμος όταν έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια περιστατικά» τόνισε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Ο πατέρας είπε ότι ήταν συγκλονιστικό το γεγονός που συνέβη μόλις 500 μέτρα μακριά από έναν πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό.




Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου