Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 29 και 47 ετών για ασέλγεια ανηλίκων



Συνελήφθη με ένταλμα, μεσημβρινές ώρες της 30-10-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα (προπονητής αθλήματος) προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, απ' όπου μετά την απολογία του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Συνελήφθη επίσης, απογευματινές ώρες της 1-11-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 29χρονος ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, ο 29χρονος ο οποίος παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας, εντός της οικίας ανήλικου αγοριού, κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ενήργησε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε και αυτός στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου