Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Η κυβέρνηση τους ξέρεις και αφήνει κακοποιούς αντιεξουσιαστές και Ρουβίκωνα να εγκληματούν




Οι πολίτες φοβούνται να κυκλοφορήσουν και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει νεκρός.

Η κυβέρνηση τους ξέρει, και τα δυόμιση χρόνια ανοχής στους συντρόφους αντιεξουσιαστές γιγάντωσαν το έγκλημα.

Με την τοποθέτηση στο υπουργείο δημόσιας τάξης ενός παντελώς ανίκανου υπουργού του κ. Τόσκα, βοήθησαν περισσότερο στο να δυναμώσουν οι ομάδες των κακοποιών που λυμαίνονται στα Εξάρχεια.

Όταν με εντολή του προέδρου της βουλής κ. Νίκου Βούτση, περιπολικό της αστυνομίας κάνει τον ταξιτζή, σε μέλη του Ρουβίκωνα δίνει θάρρος σε κοινούς εγκληματίες όπως είναι τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, που προστατεύεται ανοικτά από μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεξελέγκτοι είναι οι κουκουλοφόροι και ομάδες όπως ο Ρουβίκωνας που σπάνε, καίνε, πετάνε βόμβες μολότοφ και απειλούν ψάχνοντας τον πρώτο νεκρό. 

Λίγη ώρα μετά το απίστευτο βίντεο που κακοποιοί μέλη του Ρουβίκωνα απειλούν ευθέως γιατρό ότι «θα σου σπάσουμε το κεφάλι» και «θα σου κόψουμε το χέρι», άλλη ομάδα κακοποιών αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης. 

Τα καθημερινά περιστατικά βίας και ανομίας , αποδεικνύουν ότι το Κράτος είναι υπό διάλυση και η κοινωνία μας κινδυνεύει με την ανοχή της κυβέρνησης από ανεξέλεγκτους κακοποιούς.

Αυτά που ζει σήμερα, η κοινωνία μας όπου κακοποιοί των Εξαρχείων καταλύουν με ευκολία τους νόμους κι εξευτελίζουν ατιμώρητοι άλλους πολίτες , γίνονται ανεκτά από μια επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση. 

Κυβερνά ένα αίσχος και είμαστε όλοι έρμαια στις ορέξεις κακοποιών χωρίς καμία προστασία.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου