Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Φόβοι για αιματηρό πόλεμο Αλβανών μπράβων "νονών" της νύχτας που λυμαίνονται την παραλιακή


Είναι γνωστό στην αστυνομία ότι η Αλβανική μαφία κυριαρχεί στην νύχτα της παραλιακής και Αλβανοί σκληροί κακοποιοί έχουν αναλάβει την προστασία καταστημάτων τόσο στην παραλιακή όσο και την Γλυφάδα.

Με τους επικίνδυνους Αλβανούς πλέον να κυριαρχούν στην νύχτα η διασκέδαση στην παραλιακή γίνεται πολύ επικίνδυνη για τους θαμώνες γιατί οι Αλβανοί δεν έχουν "μπέσα" όπως λένε παλιοί Έλληνες μπράβοι και δεν διατάζουν να σκοτώσουν ακόμα και αθώους εάν βρεθούν μπροστά τους.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης μετά την αιματηρή επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας. 

Η αστυνομία μετά από το κτύπημα και με την εμπειρία που έχει θεωρεί ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών φοβάται ότι έχει ξεκινήσει αιματηρός πόλεμος ανάμεσα σε μπράβους της νύχτας. 

Οι μαρτυρίες λένε ότι οι εκτελεστές πλησίασαν πεζοί το νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα στην περιοχή της Γλυφάδας και άρχισαν να πυροβολούν ψυχρά αδιαφορώντας για παράπλευρες απώλειες.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε σε αυτόπτες μάρτυρες ότι μετά την πράξη τους και με απόλυτη ψυχραιμία, έφυγαν πεζοί όπως ήρθαν από το σημείο αφού άφησαν αιμόφυρτα τέσσερα άτομα.  

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος εξετάζονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου