Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Τώρα αναβαθμίστηκε η ποιότητα στην ΕΡΤ! Η Γιαμαλή με δική της εκπομπή για να ενισχυθεί η καθεστωτική προπαγάνδα



Η ομάδα της κυβερνητικής καθεστωτικής προπαγάνδας της ΕΡΤ, τώρα με δικές τους εκπομπές για να συνεχίσουν ακάθεκτοι το προπαγανδιστικό τους έργο για όσο καιρό ακόμα θα είναι κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου και από αυτό δεν λείπει η ομάδα "Ειδησεογραφικής εγκυρότητας" , όπως η Αναστασία Γιάμαλη, η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η Αναστασία Γιάμαλη αναβαθμίζεται, λαμβάνοντας ρόλο βασικού παρουσιαστή εκπομπής, θα τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο 10-12 το πρωί μαζί με τον Τάκη Σαράντη.

Η Κατερίνα Αρκιβοπούλου επανέρχεται με καθημερινή ενημερωτική εκπομπή που θα λέγεται "Δεύτερη ματιά". Θα την παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου μαζί με την Έλλη Τριανταφύλλου. Στο στούντιο θα είναι επίσης ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο, φέτος θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή μαζί με τη Μαίρη Πολάλη
Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε πρωί από τις 05.45 έως και τις 10.00, ενώ το βραδινό δελτίο θα μεταδίδεται στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Καλή προπαγανδιστική καθεστωτική ενημέρωση! Για λίγο ακόμα δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για τους τηλεθεατές!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου