Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κουρουμπλής λειτουργώντας γνήσια συριζαίικα θυμήθηκε το Sea Diamond για να δικαιολογήσει την ανικανότητα του



Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και νομίζοντας ότι έτσι θα αποφύγει τις ευθύνες του, λειτούργησε όπως κάθε Συριζαίος που δεν σέβεται τον ευατό του και θυμήθηκε το ναυάγιο του Sea Diamond λέγοντας ότι δεν έχει στεγανοποιηθεί ακόμη, ενώ το «Αγία Ζώνη» στεγανοποιήθηκε.

Κινήθηκε στην τακτική Σύριζα όπως ο Τσίπρας, που είπε το απίστευτο στις πυρκαγιές στο  Κάλαμο, ότι φέτος στις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής κάηκαν λιγότερα στρέμματα από όσα στις προηγούμενες, 

Μέσα σε άλλα ο Κουρουμπλής είπε όσο αφορά το Sea Diamond :

«Όταν θα ρθει η ώρα και θα τελειώσει η επιχείρηση, όλα θα απαντηθούν. Το μαζούτ που χύθηκε δεν είναι απλή ιστορία. Το Sea Diamond το ξέρετε ότι δεν έχει στεγανοποιηθεί ακόμα; Στόχος μας ήταν να το στεγανοποιήσουμε και σήμερα άρχισε η άντληση του πετρελαίου. Αν είχαμε 40 αντιρρυπακτικά σκάφη, μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν άλλο. Η χώρα επιστράτευσε όλα τα πλοία του ιδιωτικού τομέα και τα 7 σκάφη του λιμενικού σώματος, με τρεις στόχους. Ό,τι υπάρχει στη θάλασσα και ό,τι έχει καλύψει τις παραλίες, θα καθαριστεί», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου