Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το Τμήμα Μηχανογράφησης - Πληροφορικής της Νέας Δημοκρατίας δουλεύει πυρετωδώς για το διήμερο του Κυριάκου Μητσοτάκη




Εκτός από τις τοπικές Οργανώσεις και τις Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας που είναι επιφορτισμένες με εκδηλώσεις στην ΔΕΘ, ένα τμήμα που δίνει ζωή στους υπολογιστές του κόμματος και στην επικοινωνία δουλεύει ασταμάτητα και σιωπηλά από την περασμένη Τετάρτη για την εμφάνιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το τμήμα πληροφορικής της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα από τμήματα κλειδιά για την σωστή λειτουργία του κόμματος και για την παρουσία του προέδρου σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως αυτή της ΔΕΘ.

Αποτελείται από λίγα άτομα τα οποία το στελεχώνουν εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι επιφορτισμένα με το κομμάτι της πληροφορικής και επικοινωνίας, η ομάδα αυτή θεωρείται από τις καλύτερες που υπάρχουν σε πολιτικό κόμμα.

Το τμήμα αυτό και η ίδια ολιγομελή έμπειρη ομάδα ήταν επιφορτισμένο από την αρχή της ζωής στην Πειραιώς και έκανε όλη την μετεγκατάσταση της Νέας Δημοκρατίας από την Συγγρού στα νέα γραφεία.

Όπως και πέρυσι που πήγαν όλα τέλεια και πήραν δικαιολογημένα τα συγχαρητήρια από τον Γραμματέα κ. Λευτέρη Αυγενάκη, έτσι και φέτος οι ίδιοι άνθρωποι, ο προϊστάμενος του τμήματος Θεοδωρής Λιβάνιος και δύο έμπειροι πληροφορικάριοι Βασίλης Βουκελάτος και Γιάννης Παπαϊωάννου, από την περασμένη Τετάρτη δουλεύουν ασταμάτητα στο Βελλίδειο από το πρωί έως αργά το βράδυ, χωρίς διάλειμμα για να είναι όλα έτοιμα το  Σαββατοκύριακο στην ΔΕΘ. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην ομάδα της Μηχανογράφησης της Νέας Δημοκρατίας για διήμερο της ΔΕΘ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου