Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κεντροαριστερά: Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για την ηγεσία του νέου φορέα



Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς μετά από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον πρώην υπουργό Γιάννη Ραγκούση, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κατέλθουν υποψήφιοι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μανιάτης, την επόμενη Πέμπτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις θέσεις του για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του Ποταμιού στη Σεβαστουπόλεως υπό την προεδρία του επικεφαλής του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη. Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος, συζητήθηκαν οι διεργασίες για την συγκρότηση νέου ενιαίου κομματικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο επικεφαλής του Ποταμιού φάνηκε έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει κι αυτός την ηγεσία του νέου φορέα. Η επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.



naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου