Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Θράσος Γερμανίδας τουρίστριας που δεν ήθελε να πληρώσει ταξί γιατί η Ελλάδα χρωστά στην Γερμανία



Οι Γερμανοί τουρίστες θα έπρεπε να σέβονται τις χώρες που διέλυσαν, έκλεψαν και ξεκλήρισαν ολόκληρα χωρία δολοφονώντας αθώους πολίτες, όπως θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η χώρα τους χρωστά και δεν έχει αποδώσει τις αποζημιώσεις που οφείλουν από τα εγκλήματα που διέπραξαν οι πρόγονοι τους.

Πριν από λίγες ημέρες στα Χανιά, μια Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει το κόμιστρο της διαδρομής μέχρι τον Πλατανιά με την δικαιολογία ότι η "Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία".

Σύμφωνα με το cretalive.gr η τουρίστρια πήγε στο πρώτο ταξί της πιάτσας και μόλις ο οδηγός την ενημέρωσε για το κόστος της διαδρομής, αυτή αντέδρασε λέγοντας… «Η Ελλάδα μας χρωστάει και δεν πληρώνω τίποτα. Απαιτώ να με πάτε στον προορισμό μου. Κανονικά πρέπει να μας πηγαίνετε τσάμπα όπου θέλουμε».

Ο ταξιτζής, όπως ήταν επόμενο, της ζήτησε να κατέβει από το όχημά του. Η γυναίκα όμως συνέχισε τη… δράση της και Πήγε στο επόμενο ταξί, μπήκε μέσα και ζήτησε από τον οδηγό να βάλει σε λειτουργία το ταξίμετρο. Έτσι κι έκανε ως όφειλε ο οδηγός!

Φτάνοντας στον Πλατανιά, λόγω της μεγάλης κίνησης, το ταξίμετρο είχε ήδη περάσει το συγκεκριμένο κόστος και όπως ήταν επόμενο, η κυρία, κοιτάζοντας το συμφέρον της πλέον, γύρισε και του είπε πως θα πληρώσει το ποσό που αρχικά της είχε αναφέρει ο οδηγός.

Λογικό ήταν ο ταξιτζής να αντιδράσει, πάντα σε κόσμια πλαίσια και κάλεσε την αστυνομία, τότε, η Γερμανίδα φοβισμένη πλήρωσε το κόστος της διαδρομής όσο έγραφε το ταξίμετρο και φρόντισε να εξαφανιστεί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου