Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Απίστευτο: Το υπουργείο Πολιτισμού πληρώνει στην Κονιόρδου και τα διόδια της Αττικής Οδού



Το φως της δημοσιότητας είδε απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού που αφορά στην αποζημίωση ημερήσιου ταξιδιού της Λυδίας Κονιόρδου και της στενής της συνεργάτιδας, στην Κύπρο.

Στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ημερομηνία 24 Αυγούστου το υπουργείο Πολιτισμού εγκρίνει στα έξοδα της Υπουργού και της ειδικής της συμβούλου, για θέματα διεθνών σχέσεων Κυβέλης-Αικατερίνης Κούβελα, που αφορούν σε αεροπορικά εισιτήρια, κόστος για τη διαμονή, αλλά και το κόστος για τα διόδια της Αττικής Οδού τα οποία χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στο αεροδρόμιο.

Δηλαδή, 2,80 πήγαινε και άλλα τόσα για την επιστροφή.


Οπως αναφέρει το κείμενο του Υπουργείου που αφορά στα έξοδα των δύο γυναικών, η υπουργός Πολιτισμού προβλέπει αποζημίωση και για την περίπτωση που η ειδική γραμματέας διεθνών σχέσεων του υπουργείου της δεν πάρει το ΙΧ της αλλά λεωφορείο ή Μετρό καθώς στην απόφαση αναφέρεται ότι ζητείται έγκριση για να καταβληθούν «η αξία δύο (2) αεροπορικών εισιτηρίων οικονομικής θέσης μετάβασης-επιστροφής ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ, καθώς και των εισιτηρίων ΜΜΜ ή της αξίας των διοδίων (εάν γίνει χρήση Ι.Χ. αυτοκινήτου) προς και από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την κ. Κούβελα».

Ολόκληρη η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για την οικονομική κάλυψη του ταξιδιού της Λυδίας Κονιόρδου στην Κύπρο.




 Η Λυδία Κονιόρδου ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Κυπριακή Δημοκρατία για θέματα πολιτισμού.


Πηγή : eleftherostypos.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου