Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ο δικτάτορας Μαδούρο διαλύει την Βενεζουέλα και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάμπινγκ με τον πρέσβη της Βενεζουέλας



Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα το «εναλλακτικό» κάμπινγκ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ όπου μεταξύ άλλων κυριάρχησαν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Βενεζουέλα και στο καθεστώς Μαδούρο. 

Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας και «Apollo Village» με θέα τον κυπαρισσιακό κόλπο  βρέθηκαν ο Πρέσβης της Βενεζουέλας, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Βούτσης, ο Δημήτρης Βίτσας και άλλα στελέχη του κόμματος.

Η κατάσταση με το καθεστώς του δικτάτορα Μαδούρο, τους φόνους αντικαθεστωτικών και σήμερα με τις συλλήψεις των ηγετών της αντιπολίτευσης έχει ξεσηκώσει όλες τις δημοκρατικές και σοβαρές χώρες διεθνώς. 

Και ενώ η κατάσταση στην Βενεζουέλα είναι κακό παράδειγμα δημοκρατίας οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως επίσημο καλεσμένο  τον πρεσβευτή της Φαρίντ Φερνάντεζ, και κεντρικό ομιλητή σε εκδήλωση υπέρ του δικτάτορα Μαδούρο.

 Η εκδήλωση είχε τίτλο, «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική», στην οποία έγινε λόγος εκτός των άλλων, για την άδικη δυσφήμηση της χώρας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες αυξάνεται διαρκώς.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με το παρών του τον Τσίπρα και το ασκέρι του και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ τους νεολαίους του, αντιδημοκρατικοί και επικίνδυνοι για την Ελλάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου