Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ο Πολάκης ένας αποτυχημένος υπουργός υγείας κάνει την ντουντούκα του Μαξίμου



Είναι τραγικό ένας υποτίθεται υπουργός υγείας που έχει διαλύσει την υγεία έχει διαλύσει τα νοσοκομεία, έχει υποβαθμίσει το σύστημα υγείας στα αριστερά πρότυπα και θα αντιμετωπίσει σύντομα την δικαιοσύνη να κάνει τέτοιες επιθέσεις εναντίον της.

Δύο νέες επιθέσεις μέσα από το facebook έκανε ο Παύλος Πολάκης στην δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στο ΣτΕ μετά την απόφαση του να παγώσει  η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ ωσότου το ανώτατο δικαστήριο εκδώσει, τέλη της χρονιάς – αρχές 2018, την οριστική απόφασή του επί της αίτησης ακύρωσης της διαδικασίας.

Το δικαστήριο, δηλαδή, διέταξε να μην κινηθεί η κατά το άρθρο 25 παρ.1 του ν.4482/2017 διαδικασία μέχρι την έκδοση απόφασης επί της εκκρεμούς αιτήσεως αναστολής, παγώνοντας την έναρξη της εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο  Παύλος Πολάκης η γνωστή πλέον ντουντούκα του Μαξίμου επιτέθηκε κατά του ΣτΕ προφανώς έχοντας πάρει τις εντολές του γράφοντας :  "Έτςι σε θέλω Δικαιοσύνη!!!!! Τυφλή …..μπροςτα στα λαμόγια του παρελθόντος … ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!"

Ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης, με ανακοίνωσή του μετά την απόφαση είπε κατά την δική του εκτίμηση και μόνο και προφανώς επειδή δεν έχει διαβάσει την απόφαση του ΣτΕ, ότι "δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης" 

Μόλις άκουσε ο Πολάκης αυτό που είπε ο Χρ. Σπίρτζης και χωρίς να έχει διαβάσει ούτε ο ίδιος το σκεπτικό της απόφασης έκανε νέα ανάρτηση στο facebook με νέα χειρότερη επίθεση στην δικαιοσύνη : "Δεν ακύρωσαν τη νέα διοίκηση, καθυστερούν το έργο της αποτίμησης της αξίας για να βάλουν προσκόμματα στην εκκαθάρισης, στην αποκάλυψη του φαγοποτιού και στην απόδοση ευθυνών. Παίζουν άμυνα πλέον είναι φανερό, αλλά όπως λέει κι ο Σπίρτζης θα το πιούν το ποτήρι μέχρι το ΤΕΛΟΣ"

Ατιμώρητος με πλήρη κάλυψη από το Μαξίμου, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει ακάθεκτος, αλλά ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης τελειώνει και μόλις ο ίδιος βρεθεί, γιατί θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει στον χώρο της υγείας τότε να δούμε πόσο τζάμπα μάγκας θα είναι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου