Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Εμφανίστηκε και ο Κυρίτσης χωρίς να ξέρει ιστορία να ξεπλύνει τα εγκλήματα του Στάλιν




Αριστερή αμορφωσιά και ένας Κυρίτσης με παρωπίδες.

Και άλλο στέλεχος του Σύριζα ο Γιώργος Κυρίτσης κάνει το πλυντήριο στα εγκλήματα του Στάλιν και με ανάρτηση του στα social media λέει μια πραγματικά μεγάλη βλακεία για να το υποστηρίξει, ανεβάζοντας στο twitter το μήνυμα «Έλληνες νεκροί απο Χιτλερ ~ 400.000. Έλληνες νεκροί απο Στάλιν 0». 


Μετά για να ολοκληρώσει την βλακεία του και να ξεφτιλιστεί όπως και οι σύντροφοι του παρουσίασε έναν χάρτη της Ελλάδας, με σχόλιο «Ελληνικά χωριά που κάηκαν απο Χιτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0»



Επειδή ο Στάλιν όμως δεν ξεπλένεται από κανένα Συριζαίο και έχει γραφτεί ο βίος και η πολιτεία του με μαύρα γράμματα στην διεθνή ιστορία! Ο Στάλιν σκότωσε 60 εκατομμύρια ανθρώπους εαν αυτός ο αριθμός ειναι απόλυτα ακριβής, αυτό σημαίνει ότι υπό την ηγεσία του Στάλιν σκοτώνονταν κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο ή 40.000 κάθε εβδομάδα (ακόμα και «εν καιρώ ειρήνης»)!! 

Ο Κυρίτσης εάν είχε κάποια περαιτέρω μόρφωση εκτός των Σταλινικής που τον περιορίζει θα γνώριζε ότι και Έλληνες έχουν σφαγιαστεί στο όνομα του Κομμουνισμού απο οπαδούς τους Στάλιν.

Με την ακροαριστερή λογική Κυρίτση, επειδή οι Τζιχαντιστές δεν έχουν σκοτώσει Έλληνα μέχρι στιγμής κακός κατά τον Κυρίτση τους χαρακτηρίζουμε για ζώα και φονιάδες.

Κάντε την χάρη στην Ελλάδα και στους Έλληνες να φύγετε να να κρυφτείτε και πάλι στα λαγούμια του σκοταδισμού σας σας σιχάθηκε ο κόσμος όχι μόνο η Ελλάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου