Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Αφού την εξέθεσαν παίρνουν πίσω οι πυροσβέστες τις καταγγελίες για την πλοιοκτήτρια εταιρία στην Κεφαλονιά
Μία νεώτερη ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων δικαιώνει την Kefalonian Lines για τα όσα έλεγαν ότι είχαν συμβεί πουροσβέστες. 

Η ίδια η Ένωση “αδειάζει” τους πυροσβέστες που διαμαρτυρήθηκαν και έσπειραν ψευδείς ειδήσεις στα ΜΜΕ, ότι δήθεν η εταιρεία τους άφησε εκτός του πλοίου, αποκαθιστώντας -όπως λέει-την αλήθεια!

Οι ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά λέγονται, γράφονται και ακούγονται για το συμβάν μεταξύ των πυροσβεστών και της ναυτιλιακής εταιρείας KEFALONIAN LINES οφείλουμε για λόγους ηθικής τάξης να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Οι υπάλληλοι του πυροσβεστικού σώματος Κεφαλονιάς και τα συνδικαλιστικά του όργανα οποτεδήποτε ζήτησαν οποιαδήποτε διευκόλυνση από την KEFALONIAN LINES πάντοτε στάθηκε και στέκεται αρωγός τόσο στα καθήκοντά μας, όσο και σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.

Σε ότι αφορά το συμβάν είναι γεγονός ότι οι υπάλληλοι κατείχαν εισιτήρια με την άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά η οποία αναχωρούσε μια ώρα μετά. Ήταν καθαρά δική τους απόφαση, χωρίς σχετική ενημέρωση της υπηρεσίας, να θέλουν να αναχωρήσουν μια ώρα πριν από την Κεφαλονιά με την KEFALONIAN LINES, αναλαμβάνοντας έτσι τις υπηρεσιακές ευθύνες τους.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Με εκτίμηση,
Γόντικας Νικόλαος
Μέλος του Προεδρείου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου