Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Αυτό να το πείς στον Τσίπρα! Μακρόν: Το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα είναι δικτατορία



Καλό θα είναι να το πει και στον Αλέξη Τσίπρα ο Μακρόν μόλις έρθει την άλλη εβδομάδα μήπως και καταλάβουν οι Συριζαίοι ότι είναι η μοναδική κυβέρνηση στον Ε.Ε. που καλύπτει τον δικτάτορα σε κάθε ευκαιρία.

Δικτατορία χαρακτήρισε το καθεστώς του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ο ομόλογός του της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, μιλώντας στην ετήσια σύνοδο των Γάλλων πρέσβεων στο Παρίσι.

«Οι συμπολίτες μας δεν κατανοούν πώς κάποιοι μπορούν να είναι τόσο γενναιόδωροι με το καθεστώς που εγκαθιδρύεται ημέρα με την ημέρα στη Βενεζουέλα. Μια δικτατορία που προσπαθεί να επιβιώσει με αντίτιμο μια ανθρώπινη δυστυχία χωρίς προηγούμενο, μολονότι οι φυσικοί πόροι της συγκεκριμένης χώρας παραμένουν αξιοσημειώτοι», είπε ο Μακρόν 

Τα μηνύματα αυτά από τους Ευρωπαίους ηγέτες ο Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους γιατί οι σοβαροί πολιτικοί ξέρουν ότι τα καθεστώτα και οι δικτατορίες, ακροαριστερές και ακροδεξιές έχουν τελειώσει και δεν τα καλύπτει με δηλώσεις τους η  κωφεύοντας κανένας σοβαρός δημοκράτης, σφυρίζοντας αδιάφορα για τα εγκλήματα τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου