Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τα αντιεξουσιαστικά αστειάκια του Α. Τσίπρα: « και τι κακό έχουν οι μολότοφ»;



Κώστας Βουκελάτος

Είναι αλήθεια ότι ο  Αλέξης Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ποτέ τα όσα ξεστομίζει και δεν έχει και ίχνος ντροπής για τα όσα λέει.

Ο διάλογος μεταξύ του Α. Τσίπρα και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Τζαβάρα άφησε άφωνους όλους τους Έλληνες πολίτες και έδειξε ακόμα μία φορά το πόσο ακατάλληλος είναι ο Τσίπρας για πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ο κ. Τζαβάρας μιλούσε σοβαρά εκφράζοντας την ανησυχία του για την παρακμή των πανεπιστημίων και ο Τσίπρας του απαντούσε ειρωνικά νομίζοντας ότι είναι στην πλατεία των Εξαρχείων. 

Ο διάλογος που σόκαρε τους πολίτες.

 -  Κ.Τζαβάρας : «στα πανεπιστήμια κατασκευάζουν μολότοφ»!

 - Α.Τσίπρας : « και τι κακό έχουν οι μολότοφ»;

 - Κ.Τζαβάρας : « τι κακό; Καίνε κόσμο»!

 - Α.Τσίπρας: «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ! Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν»!

Ο Αλέξης Τσίπρας μας έχει αποδείξει ποικιλοτρόπος ότι δεν μιλάει ποτέ σοβαρά, αλλιώς δεν θα έλεγε καθημερινά τόσα ψέματα εξαπατώντας τον κόσμο, αλλά τώρα γίνεται και πάρα πολύ προκλητικός κάνοντας αντιεξουσιαστικά αστειάκια.

Μέσα απο το "αστειάκι", ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε πώς πραγματικά βλέπει τα πράγματα με την καθημερινή εγκληματικότητα στην περιοχή των Εξαρχείων απο τους αντιεξουσιαστές και ποιός δίνει τις εντολές στον Τόσκα να τους αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. ανεξέλεγκτους να διαπράττουν κακουργήματα καθημερινά.

Μέσα απο το "αστειάκι", ο Αλέξης Τσίπρας, ο περήφανος καταληψίας και αυτός που δεν πρέπει να έχει περάσει ούτε απ΄έξω απο αμφιθέατρο, έδειξε πώς βλέπει την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια που έχουν γίνει φωλιά κακοποιών, λαθρομεταναστών και αντιεξουσιαστών.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αλήθεια ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ στην άλλη πλευρά αυτών που κινδυνεύουν να καούν απο τις μολότοφ αλλά ήταν πάντα στην άλλη πλευρά και για τον λόγο αυτό του είναι εύκολο να λέει « και τι κακό έχουν οι μολότοφ»;

Το πρόβλημα όταν ρίχνουν οι αντιεξουσιαστές την μολότοφ το έχουν τα θύματα και όχι οι δράστες και αυτό το λέει ο πρωθυπουργός της χώρας και το εννοεί ψυχρά και αντιεξουσιαστικά.

Το 2008 οι μολότοφ σκότωσαν κόσμο και έκαψαν περιουσίες.

Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και μαζί με αυτούς και όσοι πήραν μέρος στα επεισόδια καίγοντας ιδιωτικές περιουσίες αθώων πολιτών και κάνοντας πλιάτσικο σε μαγαζιά διαπράττοντας αλλεπάληλα κακουργήματα.

Αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας που βρισκότανε το 2008;
Μέρος των συντρόφων και συμβούλων του που βρίσκονταν το 2008;
Ποιά η συμμετοχή τους; 
Ποιά είναι η άποψη τους για τα επεισόδια του 2008 και για τα όσα συμβαίνουν καθημερινά με τις εκατοντάδες μολότοφ που πέφτουν ανεξέλεγκτες χωρίς τιμωρία στο κέντρο της Αθήνας;

Είμαι σίγουρος ότι εάν ρωτηθούν θα δηλώσουν αλληλέγγυοι στους συντρόφους του, τι όχι; Γράφω υπερβολές; Θα ήταν ενδιαφέρον να ρωτήσουμε την άποψη όλων των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έναν πρός ένα για να έχει εικόνα ο ελληνικός λαός.

Για αυτό λοιπόν το φονικό όπλο που χρησιμοποιούν καθημερινά οι σύντροφοι, θέλοντας νεκρούς αστυνομικούς έκανε το αστειάκι του ο Τσίπρας χωρίς να αναλογίζεται την σοβαρότητα των όσων λέει και ακόμα χειρότερα γνωρίζοντας ακριβώς τι λέει και θέλοντας να περάσει το μήνυμα του.

Μέχρι να αλλάξουν λοιπόν τα πράγματα να ξέρετε ότι « και τι κακό έχουν οι μολότοφ»; Έτσι μας λέει ο Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός της Ελλάδας αι κακό παράδειγμα για τα παιδιά μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου